Dissabte 6 de juliol durant tot el dia es va fer la tercera edició de les 12 h de tennis, organitzat per la Marga Jové i la Sara Palacios.

Un any més, 80 jugadors i jugadores, socis i no socis van poder gaudir durant tot el dia d’aquest esport.

Quatre equips formats per 20 jugadors/es  per equip, de diferents colors, taronja, verd, blau i vermell, van fer sis partits de nivells similars durant 25 minuts, tres individuals i tres dobles, en pista de terra batuda i green set.

Tot i que va ser un dia molt calorós, cap allà a tres quarts de vuit de la tarda van haver de parar durant 5’ per la pluja, tot i que els participants la van agrair per les altes temperatures, però per sort van poder continuar sense cap mena de complicacions.

L’equip guanyador d’aquest any de les 12 h de tennis va ser l’equip blau format per Adrià Borrallo, Sandra Ginés, Paula Rodriguez, Jordi Bosch, David Miralles, Joan Mariné Gené, Carla Muro, Roger Pàmies, Ruben Jimenez, Manel Parisi, Marc Valls, Nacho Barker, Ivet Balagué, Ivan Serrano, Jordi Garcia Sánchez, Josep Fernández, Maria Retuerto, Joaquim Fernández, Francesc Pujals i Biel Montes.

Durant tota la jornada van poder gaudir els participants de fruita gràcies a la col.laboració de Cal Fruits, de beguda gràcies a Coca-cola, de fruits secs gràcies a Crisolar. La moxila de la marca Snauwaert, sortejada per l’equip guanyador de les 12 h que va ser Paula Rodriguez.

La classificació final va ser:

L’equip vermell va quedar en quarta posició, l’equip taronja en tercera posició, l’equip verd en segona posició i en primera posició l’equip blau.

 

Galeria d’imatges