El Club Tennis Reus Monterols organitza cada estiu des de fa més de 15 anys “L’estiu al Monterols”, una oferta lúdica d’activitats i esports per a tots els nens i nenes d’entre 2 i 16 anys.

 

L’oferta del Club Tennis Reus Monterols compta amb escola de tennis, escola de competició, escola de pàdel, mini campus (per nens i nenes de 2 a 3 anys) campus multiesportiu, un campus jove per adolescents d’entre 12 i 16 anys hi poden realitzar activitats com cycling, croshiit o zumba a més de tennis i pàdel. Es tracta d’una oferta esportiva més pensada en les activitats que es realitzen al Fitness Center.

 

A més, també s’hi fan cursets de natació que duren des de finals de juny fins a l’inici del curs escolar en un horari de 16 a 19 h.

 

Durant tot l’estiu es preveu que passin per al Club més de 500 nens i nenes de la demarcació de Tarragona per realitzar alguna d’aquestes activitats durant almenys una setmana. Hi ha molts nens que repeteixen dues, tres o fins i tot quatre setmanes perquè les Activitats d’Estiu del Monterols són una bona forma de que els més petits no es quedin tot l’estiu a casa i tinguin l’oportunitat de realitzar diferents esports, jocs i tallers. Això els permet fer bons amics i passar-s’ho molt bé.

 

Com és habitual, el Club ofereix servei d’acollida de les 8 a les 9 del matí i de menjador de 14h a 16 h. a aquells pares que ho necessitin i els nens poden gaudir de l’estiu fent activitats i passant-s’ho bé.

 

Aquest proper dijous 26 de juliol a partir de les 20 h, els nens i nenes a partir de 12 anys realitzaran una acampada i festa nocturna al Club, una de les activitats més esperades per als nois i noies que s’apunten a L’Estiu al Monterols.