Juan Martín Díaz (núm. 2 del món), Juani Mieres (núm. 3 del món), Pablo Lima (núm. 4 del món) i “Bebe” Auguste (núm. 6 del circuit  Pàdel Pro Tour) van congregar a més de 1000 persones a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

Lima i Mieres van vèncer al partit d’exhibició a la parella formada per Díaz i Auguste per 6/3 6/3 i 32 aficionats al pàdel van participar als clínics d’atac i defensa que van impartir els 4 cracks mundials.

La pista central de pàdel del Club Tennis Reus Monterols ha estat la protagonista d’un partit d’exhibició de pàdel amb quatre dels millors jugadors del moment. Més de 1000 aficionats al pàdel no s’han perdut la cita i han omplert totes les grades per gaudir amb les jugades i els cops més espectaculars d’aquests jugadors de primer nivell. El partit disputat per Díaz/Auguste i Lima/ Mieres va acabar amb un ajustat resultat de 6/3 6/3.

Els aficionats que es van acostar van poder viure un espectacle sense precedents a les pistes de pàdel del Monterols on els quatre jugadors van fer vibrar la graderia i que la gent passés una bona estona amb els seu joc espectacular.

Clínics d’atac i defensa

Abans del partit, aquests quatre padelistes d’elit, van impartir uns clínics d’atac i defensa a 32 jugadors de la província. Els participants van estar, durant una hora, escoltant els consells, depurant la tècnica i compartint experiències amb els millors del món. A més, es van fotografiar i van recollir signatures dels seus ídols.

Podeu veure totes les fotos a la galeria multimèdia