Diumenge a les 15:00 h amb un dia fantàstic de temperatura, a les instal.lacions del Monterols i en pistes de terra batuda, es va jugar la Fase Final del quadre, quarts de final del Campionat de Catalunya per equips en categoría Aleví Femení, contra el C.T.Andrés Gimeno.

De número 1, va jugar Anna Fernández contra Claudia lópez, un cop més l’Anna va tenir un comportament a pista exemplar i no va donar cap punt per perdut, tot i que la seva rival va ser molt més sólida a pista que ella, resultat final per la jugadora del Gimeno,4/6 2/6.

De dos, Nerea Muñoz, va jugar contra Lucia Arjona, un partit molt igualat técnicament, tot i que la Nerea va perdre el primer set, el segon set va fer camvis táctics, i aixó li va beneficiar per emportar-se el segon set i el partit, resultat final 3/6 6/0 10/6.

De número 3, Helena Nava va tenir un partit duríssim contra Aina Vall, va durar dos hores i mitja l’enfrontament, on els punts eren molt llargs, cal dir que la nostra jugadora és una nena que té moltísima passiència dins la pista i que no dona cap punt per perdut, i és va trovar amb una rival que també era molt pacient als punts i no es precipitava en cap d’ells, aquest partit finalment se´l va endur la jugadora del Gimeno, resultat final 4/6 6/1 10/8.

I per acabar es va jugar el doble, Fernandez-Muñoz, van jugar contra  López-Arjona, tot i que van començar guanyat els quatre primers jocs, no es va poder fer res per guanyar el dobles, resultat final 3/6 2/6.

Així doncs cal felicitar a les nostres jugadores per arribar a quarts de final de la LLiga Catalana de tennis.