El passat diumenge 22 de maig a les 15:00 h a les pistes de terra batuda del Club es va jugar la Fase Final de la Lliga Catalana de tennis en categoria absolut femení contra el CN Sant Andreu.

De número 1, la nostra representant més jove de l’equip del Monterols, Núria Salvat, va jugar contra Marina Gil, una jugadora molt agressiva amb el seu joc i lluitadora. La Núria va fer un gran partit on es va veure molt còmoda dins la pista i molt segura amb els seus cops, es van veure punts molt bonics on la Núria va saber que fer en tot moment ja que va jugar amb molt de cap, resultat final per la Núria 6/3 7/5.

De número 2, la capitana del Reus Monterols Marga Jové, tot i no fer molt bon partit i trobar-se una jugadora que s’anticipava en cada punt i molt agressiva amb els seus cops, Elena Gaspar, la Marga va aprofitar les errades no forçades de la jugadora del Sant Andreu i finalment no va tenir complicacions per guanyar el segon punt per l’equip del Reus Monterols, resultat final 6/4 6/1.

De número 3, Laia Arnau en tot moment es va trobar molt còmoda dins la pista i va guanyar amb molta facilitat a la seva contrincant Judith Iserte per 6/0 6/1.

Resultat final de la Jornada 3-0 per el Reus Monterols.

Ara l’equip absolut del Reus Monterols es planta a la semifinals del Campionat de Catalunya per equips.