El passat dissabte es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, la fase final del campionat provincial per equips benjamins de tennis. El Club Tennis Reus Monterols hi va participar amb un gran nombre de jugadors.

L’equip benjamí masculí A, format per Josep Freixas, Alex Zeppa i Diego Sánchez va jugar contra el Tennis Tarragona E amb el que va guanyar per 2-0. El dia següent, diumenge, van jugar contra el CT Amposta en un partit molt igualat que es va perdre al dobles amb un resultat final de 1-2.

L’equip masculí B, amb Arnau Valls, Pau Bosch i Jordi Santillana va perdre contra el Tennis Tarragona A per 0-2. L’equip femení A, format per Carla López, Meritxell Inglada i Sasha Anaskina no va poder superar al Gimnàstic de Tarragona amb el que va perdre per 1-3. L’equip femení B va jugar contra el Tennis Tarragona i va acabar perdent per 1-2.

Cal destacar que tots els equips estan entre els vuit millors equips de la provincia i els jugadors van realitzar partits excepcionals.