El passat diumenge 4 d’octubre es va cel·lebrar a les instal·lacions del Real Club de Tennis Polo de Barcelona, la fase de consolació i la fase final del torneig Mini Cup, en el que el Monterols hi participava amb els benjamins.

Dels quatre equips representants del nostre Club, es van classificar dos dels quatre equips per jugar la fase final, en categoria benjamí masculí nascuts l’any 2005 van fer pòdium i van quedar tercers darrera del Club Tennis Barcino i del Real Club Tennis Barcelona, que van ser Arnau Valls, Samuel balfour, Marc Juncosa, Jordi Santillana, Marcel Miralles i Joan Olesti.

En categoria benjamí femení nascudes l’any 2006 també van fer pòdium i van quedar en tercera posició darrera del Club Tennis Sant Cugat i del Real Club Tennis Barcelona, les nostres representants van ser Violeta Angulo, Lucia Perez, Joana Giralt, Lucia Garcia, Blanca Llamas i Júlia Martí

A l’acabar els partits es va fer una desfilada amb tots els clubs que van participar, van donar una medalla per tots els jugadors i un petit obsequi i per acabar van fer focs artificials.

Cal felicitar a tots els nens que van representar el nostre club, per el seu comportament dins la pista i perquè en cap moment van perdre la rialla.

I donar les gràcies als pares i familiars,que no van dubtar en cap moment en ajudar-nos.