FASE FINAL TORNEIG MINI-CUP, REIAL CLUB DE POLO

El passat dissabte 15 d’octubre es van disputar les fases finals del Mini-Cup, torneig per equips  pre-benjamins i benjamins que organitza cada any el Reial Club de Tennis Polo de Barcelona on hi prenen part els millors clubs de tennis de Catalunya. En aquesta edició el nostre club va estar representat per cinc  equips, tres dels quals es van classificar per disputar les rondes finals aconseguint una molt bona actuació, ja que es van aconseguir dos segones posicions i  una tercera posició.

Els nostres equips varen ser:

FEMENÍ 2013 (fase Consolació): Marina Jordan, Janna Marimon, Laia Vidal, Lissi Oblatore i Aina Mestres.  Molt bon paper en la darrera jornada. La manca d’experiència d’algunes de les nostres jugadores va impedir classificar-se per la fase final. 

MASCULI 2012 (fase consolació): Edu Espinal, Joan Juncosa, Raul Romero i Carlos Cortés. Tot i la bona actuació en la primera jornada, l’equip del R.C.T. Barcelona ens va tancar la porta per disputar la fase final. Paper molt digne en la jornada.

MASCULÍ 2014 (3r CLASSIFICATS): Timo Doronin, Dídac Mestres, Eudald Escoda, Daniel Hellin i Bruno Moreno. Meritòria 3ra plaça la aconseguida pels nostres jugadors més petits ja que es van haver d’enfrontar a veritables rivals com el R.C.T.Barcelona i el R.C.De Polo.

MASCULÍ 2013 (2n CLASSIFICATS): Guim Font, Marcel Ramos, Tomàs Turco i Octavi Valls. Excel·lent actuació dels nostres jugadors que tan sols el sorprenent C.T.Vic ens va superar i privar d’aconseguir la primera posició. Vàrem superar equips com el R.C.T.Barcelona i el R.C.de Polo, club amfitrió.

FEMENÍ  2012 (2n CLASSIFICATS): Camila Stepanyan, Nicole Toscheva, Martina Moreno, Mia Fernandez i Carla Lendínez. Espectacular nivell el que va oferir aquest equip, derrotant equips com el T.Tarragona, el T.Girona, el R.C.De Polo… tan sols es van veure superades pel R.C.T.Barcelona.

Un any més els nostres benjamins/es ens fan situar el nostre club entre els clubs grans de Catalunya.

MOLTES FELICITATS A TOTS!