Guillem Figuerola i Javi Gauna així com Ornella Visotto i Sandra Bellver s’han alçat amb els títols provincials de pàdel de 1a categoria en el torneig disputat a les instal·lacions del CT Reus Monterols, on es aquesta setmana s’han donat cita un total de 72 parelles.

En el quadre masculí Figuerola i Gauna s’han imposat per 6/1 i 6/4 a la gran final als veterans Luis Ferrini i Pablo Greco, que han quallat també un excepcional torneig i han resistit fins a l’últim partit l’empenta dels més joves.

Javier renova així el títol que ja va aconseguir el 2017, al costat del seu germà Darío, i Guillem conquista el primer com absolut que li ratifica com número 1 provincial. En semifinals ja van tenir un complicadíssim partit enfront de Sergio Bursa i Mauri Andrini, imbatuts aquest any al circuit provincial, i als que van guanyar per 7/6, 3/6 i 6/4.

Ferrini i Greco van accedir a la final després de superar per la seva part, per 6/3 i 6/1, a Daniel Galiano i Marí Pérez (finalista el 2017 al costat de Gerard Gras).

Els números 1 del torneig, Carlos Belles i Joel Climent, es van veure sorpresos en una primera ronda marcada per la pluja per Xavi Pueyo i Rubén Peña (2/6 i 4/6), els qui en quarts van caure després davant els esmentats Galiano i Pérez per 6/4, 6/7 i 4/6.

En 1a femenina no hi ha hagut sorpreses i van aconseguir la final les dues parelles favorites, amb triomf de Ornella Visotto i Sandra Bellver -segundas caps de sèrie- per 7/5 i 7/5 després d’un gran partit enfront de les principals candidates a la victòria , Eva Vives i Anna Cortiles (número 1 provincial).

Visotto i Bellver havien superat en semifinals per 6/1 i 6/4 a Graciela Ferré i Sara Fuentes, mentre que Cortiles i Vives van batre per 6/1 i 6/0 a Laura Casanova i Noelia Valls.

A Tercera masculina els vencedors han estat Ivan Tossi i Guillem Castellví, que van vèncer en la final per 6/4 i 6/1 a Pablo Muñoz i Oscar Chacón en una setmana marcada d’inici a fi al Reus Monterols per la pluja i el fred en els quadres de 2a i 3a.

Font: Diari de Tarragona

 

Galeria d’imatges