Diumenge 15 de juny, a les 15:30 al Club Tennis Cornellà l’equip absolut femení del Club va disputar la final del Campionat de Catalunya per equips de clubs per Comarques, en categoria absolut femení contra Atlètic Terrassa.

A part de la final que disputava el Monterols, es van jugar partits d’altres categories. Degut a les fortes pluges de la nit anterior, el jutge àrbit del torneig va comunicar a tots els capitans dels equips que no es podia jugar en pista de terra batuda i que s’utilitzaria pista de green set i pista coberta (indoor). Com que eren bastantes categories es va haver de jugar en dos torns, és a dir dues pistes.

Representant al nostre Club, de número tres, Laia Arnau va començar el partit una mica nerviosa, però a partir del tercer joc ja es va tranquilitzar i va poder fer sense cap mena de complicació el seu tennis tant agressiu i tant bonic que té. Va guanyar a Mireia Pérez per 6/1 6/3.

De dos, Anna Arnau ho tenia molt més complicat que la seva germana, li va tocar una rival molt dura dins la pista i molt competitiva, Anna Sala. Un primer set molt igualat on l’altre jugadora cada dos per tres li reclamava boles que havien anat clarament fora de la pista i l’altre li deia que havien entrat, això desconcentrava molt a l’Anna, però va acabant guanyant el primer set per un 6/4. En el segon set es va sentir molt segura dins la pista i va jugar amb molt de cap i concentració, resultat final a favor nostre per 6/4 6/2.

De número 1, Núria Sariñena, tenia un partit complicat, li tocava contra Alba Salinas, una jugadora molt corpulenta, molt segura i tenia un servei molt bó. La Núria no va poder fer gaire cosa, ja que fallava més del normal, li va faltar més ritme de partit i l’altre va fallar molt poc, resultat final a favor del Terrassa 2/6 1/6.

Els partits individuals van acabar a les 18:30 i el jutge àrbit va donar mitja hora de descans per fer el partit definitiu, el de dobles. Pocs minuts abans de començar el dobles, va començar a ploure, i totes les jugadores es van posar d’acord per jugar en pista coberta (indoor). Les jugadores del Monterols, les germanes Arnau no havíem jugat mai en pista coberta i el que els hi preocupava més era el sostre, que no era molt alt i la il.luminació. Per aquest motiu els va costar molt adaptar-se a la pista en el primer set, van fer moltes dobles faltes i errades no forçades, perdent el primer set per 2/6 contra Anna Sala i Alba Salinas. En canvi el segon set va ser molt emocionant. Es van veure grans punts per part de les germanes Arnau, un revés impressionant de la Laia i unes creuades de volea per part de les dos germanes que van permetre arribar al 5-5.

Les jugadores del Club sabien que cada joc guanyat era important per guanyar la final. Van salvar dos pilotes de partit per part de les de Terrassa, però finalment van guanyar el set i la el.liminatòria, resultat final 2/6 5/7 amb dues hores i quart de partit.

Al quedar 2-2 es conten els sets i en cas d’empat es conten els jocs, resultat final a favor de l’Atlètic Terrassa 35 jocs a 34. Tot i perdre la final, hem de dir que les nostres jugadores van lluitar fins al final i que aquesta derrota encara els dona més força per continuar jugant per equips.