Un total de 8 jugadors de l’escola de tennis del Club Tennis Reus Monterols han pres part aquest diumenge passat en les finals del Circuit Head Promeses que ha organitzat el Club Natació Reus Ploms i que ha estat la darrera jornada del Circuit.

Dels vuit participants de la nostra escola, tres han jugat en la segona categoria (consolació) i tots tres han guanyat: Laia Marín en categoria juvenil femení (cadet/júnior); Gabriel Martín en categoria infantil masculí i Dani Mestres en categoria juvenil masculí (cadet/junior).

Pel que fa als quadres de primera categoria, en infantil femení, Marta López ha quedat sotscampiona; en categoria infantil masculí Daniel Rogach campió i David Garcia sotscampió i en categoria juvenil Adrià Salido campió i Pau Peiron, sotscampió.  

Aquesta prova es la darrera del Circuit Head Promeses que recordem es va iniciar el passat febrer amb un total de 6 proves i ara caldrà disputar el Màster d’aquest circuit al desembre. Restem a l’espera de que surti la classificació del circuit per saber quants jugadors del Monterols s’han classificat per disputar el mencionat màster.