🏆 Aquest cap de setmana s’han jugat les finals del Màster del Circuit de la Copa Catalunya a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols on onze jugadors i jugadores del club han competit pel títol de campions/es provincials.

🏆 A la categoria cadet, la Carla Muro es proclama campiona provincial en guanyar a la nostra jugadora Lucía Pérez per 6/0 6/0 i el Marcel Miralles també campió en guanyar a l’Álvaro Tormo per 3/6 6/2 6/1.

🏆 A la categoria benjamina, la Nicole Toshcheva va quedar finalista al no aconseguir superar a la Carla Mas per 4/5 0/4. El Raúl Romero també va quedar finalista contra el Jaume Montero per 4/0 5/4 i, a la fase de consolació, el Carlos Cortés es va proclamar campió.

🏆 A la categoria alevina van disputar les finals quatre jugadors i jugadores del club. La Núria Bonet i l’Alejandro Marco es van proclamar campions en guanyar a la Laia Gavaldà per 7/5 6/2 i al Roger Moreno per 4/6 6/4 10/7.

🏆 I per últim, a la categoria infantil, el Guillem Davasse es proclama també campió en guanyar a la final al Joan Vallespí per 6/0 6/4.

🏆 Enhorabona a tots i totes!