El passat dissabte va finalitzar el programa Slim Diet, el revolucionari sistema per aprimar-se impulsat pel Club Tennis Reus Monterols iniciat al febrer, amb uns resultats d’èxit. El nombre total de kilograms perduts entre els sis participants se situa en 54,7 i els centímetres de cintura en 120,5 cm.  

Els 6 integrants del programa d’aprimament, elegits entre més de 1.200 candidats que van sol·licitar formar part en aquest programa, van ser els protagonistes de la celebració de dissabte, en la qual van rebre uns diplomes amb el nombre de kilograms i centímetres perduts gràcies a Slim Diet. Rocío Carricondo, Ángeles Gómez, Paulo Outeiral, María Jesús Ponce, Aitor Ramon i Carlos Zaplana, els participants del programa, van ser els principals protagonistes de la festa que es va organitzar per tal de premiar la seva participació i també va servir com a colofó al programa que ha durat aproximadament 2 mesos.

Durant aquest temps, els 6 participants han dut a terme diferents tipus d’activitats i controls: han assistit a 24 sessions d’entrenament específic i personalitzat amb la faixa Slim Belly -el sistema que ajuda a reduir greixos localitzats a la panxa i la cintura-, una dieta especialment dissenyada per a cada persona per part de la nutricionista Leyre Revilla Valle (col. núm. CAT000160) i múltiples sessions al Fitness Center del Tennis Monterols dirigits per l’equip d’entrenadors personals del club.

Un cop superat el repte Slim Diet -un programa valorat en 400€-, els participants han manifestat la satisfacció dels resultats obtinguts gràcies al programa personalitzat. Rocío Carricondo afirma que “He aconseguit aprimar-me més kilograms dels que inicialment pensava que aconseguiria. Realment, tant la nutricionista com tot l’equip del Fitness Center del Tennis Monterols m’han ajudat molt, gràcies a ells ho he aconseguit” . A més, Carlos Zaplana comenta “el seguiment de la dieta de la nutricionista i la faixa Slim Belley ha estat la clau per aconseguir aquests resultats. Havia provat moltes dietes i cap m’havia donat tants bons resultats.”

Finalment, Maria Jesús Ponce conclou, “el meu objectiu era tornar a fer una dieta equilibrada i iniciar-me en hàbits saludables i esportius. Fent tot el que m’han dit, he aconseguit aprimar-me 14 kg, no m’ho esperava”.

Tot i haver acabat el programa, el Club Tennis Reus Monterols continua oferint al públic programa personalitzat amb el sistema Slim Belly per a totes aquelles persones que vulguin aprimar-se.

El Tennis Monterols posa a l’abast una oferta especial durant aquest estiu: 12 sessions d’Slim Belly per només 54,90€ per als socis actius i els que no són socis poden realitzar el programa per 74,60€ al mes. A més, tots aquells que ho vulguin també es podran fer socis del club reusenc amb promocions especials i gaudir del Fitness Center, pistes de tennis i pàdel, piscines… Els inscrits al programa també comptaran amb un descompte a la nutricionista, essencial per a dur a terme un seguiment i control d’una dieta saludable que ajudi a perdre pes.