Dissabte es va cel·lebrar la darrera jornada del Torneig Americana de l’escola de tennis juvenil, en el que es van disputar els partits per decidir els primers, segons i tercers llocs de cada un dels quinze grups que aquest any formaven el torneig.

Recordem que des de la primera quinzena del mes d’octubre es van anar jugant, durant els caps de setmana, els partits de la primera fase del torneig en forma de lligueta.

En l’edició d’aquest any hi han pres part prop de 125 alumnes d’edats compreses entre els 7 i 16 anys. És per això que es tracta d’una de les activitats estrella de la nostra escola de tennis.

Durant tot el torneig s’han pogut veure partits molt disputats i  entretinguts, sobretot en la darrera jornada, el la que els tennistes de la nostra escola es van poder lluir davant llurs pares i amics. A l’acabar els partits es van lliurar els trofeus als guanyadors, un diploma de participació a tots els jugadors (gentilesa de Clínica Dental Alba). Seguidament vam fer un sorteig de regals i vam despedir l’edició d’aquest any amb una xocolatada.

Enhorabona a tots els participants!