Aquest passat cap de setmana es van celebrar les finals de la primera prova del Circuit Head provincial a les pistes del Club Tennis Tarragona amb éxit de representació de jugadors del Club Tennis Reus Monterols.

Samuel Ballfour va guanyar la categoria benjamí masculí al derrotar a la final a Joan Taules per 6/3 6/3.

Lucia Pérez a la categoria benjamí femení va perdre a la final contra Rut Aliagas per 6/4 6/0.

Josep Freixas va guanyar a la categoria aleví masculí per 6/4 6/2 a Carles Rojas.

Arnau Miralles va arribar a la final de la categoria infantil masculí perdent per 6/3 6/1 contra Pol del Castillo.

Aleix Molas tambè va jugar la final contra Eduard Palacios a la que va perdre per 6/0 6/1.

Per altra banda, es van fer consolacions i els jugadors Andrés Domínguez va guanyar en la categoria benjamí femení, Diego Sanchez finalista de l’aleví masculí i Nil Vidal, sots-campió de la categoria infantil masculí.