Després del seguiment de la nutricionista, les 12 sessions d’Slim Belly i l’entrenament personalitzat al Fitness Center, els sis participants -3 homes i 3 dones- han aconseguit aprimar-se en total de 44 kg i han reduït en 194 cm la cintura.

Tots els 6 participants de l’operació Slim Diet es mostren satisfets i recomanen l’experiència a persones que vulguin aprimar-se.

 

El passat dissabte va finalitzar el programa Slim Diet, el revolucionari sistema per aprimar-se impulsat pel Club Tennis Reus Monterols iniciat al febrer, amb uns resultats d’èxit. El nombre total de kilograms perduts entre els sis participants se situa en 44 i els centímetres de cintura en 194.

Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan María de Haro i Santiago Mateu són els participants d’aquesta segona edició que van escollir els entrenadors i la nutricionista del Fitness Center del CTRM entre més de 850 candidats.

Durant aquest temps, els 6 participants han dut a terme diferents tipus d’activitats i controls: han assistit a 12 sessions d’entrenament específic i personalitzat amb la faixa Slim Belly -el sistema que ajuda a reduir greixos localitzats a la panxa i la cintura-, una dieta especialment dissenyada per a cada persona per part de la nutricionista Leyre Revilla Valle (col. núm. CAT000160) i múltiples sessions al Fitness Center del Tennis Monterols dirigits per l’equip d’entrenadors personals del Club.

 

 

Els resultats finals

Tots sis participants han aconseguit reduir pes i centímetres de perímetre abdominal. Més concretament, els resultats personals són: Santiago Mateu s’ha aprimat 11,5 kg i ha perdut 38,5 cm de perímetre abdominal; Olaya Pérez ha aconseguit perdre 8,3 kg i 34 cm; Juan Maria De Haro ha reduït 5,5 kg i 25 cm; Ingrid Elvira ja s’ha aprimat 8,8 kg i 34 cm; Iñaki Vega ha aconseguit reduir 5,1 kg i 15 cm, i finalment, Alexandra Carrilero ja ha perdut 4,7 kg i fins a 47,5 cm.

Tot i haver acabat el programa, el Club Tennis Reus Monterols continua oferint al públic programa personalitzat amb el sistema Slim Belly per a totes aquelles persones que vulguin aprimar-se.

El Tennis Monterols posa a l’abast una oferta especial durant aquest estiu: 12 sessions d’Slim Belly per només 40€ per als socis i els que no són socis poden realitzar el programa per 54,90€ al mes. A més, tots aquells que ho vulguin també es podran fer socis del club reusenc amb promocions especials i gaudir del Fitness Center, pistes de tennis i pàdel, piscines… Els inscrits al programa també comptaran amb un descompte a la nutricionista, essencial per a dur a terme un seguiment i control d’una dieta saludable que ajudi a perdre pes.