Avui diumenge 10 d’abril s’ha disputat la tercera ronda del quadre de fase prèvia del torneig ITF Future Autolica Mercedes Benz que s’està disputant al Club Tennis Reus Monterols des del passat divendres 8 d’abril i fins el diumenge 17 d’abril.

En la jornada d’avui, des de les 10 del matí fins les 5 de la tarda s’han acabat de definir els 16 jugadors que demà competiran per entrar al quadre final que comença a jugar-se dimarts 12 d’abril. D’aquests 16 només hi accedeixen 8.

Pedro MARTÍNEZ PORTERO [1] jugarà contra Patrick MAYER, Maciej RAJSKI [2] contra Jorge LOPEZ PEREZ FUSTER [13], Jaume PLA MALFEITO [3] contra Xavier GABARRO, Juan-Samuel ARAUZO-MARTINEZ [4] contra Antonio Javier AYALA HERNANDEZ, Joffrey DE SCHEPPER [5] contra Antonio MIRO [16] i Dante GENNARO [6] contra Alejandro ARTUNEDO. Així doncs, els principals caps de sèrie són els preferits per entrar al quadre final.

Demà dilluns també es comença a jugar els dobles, en el que cal destacar la participació de Sergi Padilla, Adrià Fochs, Arnau Santillana, Albert Freixas, Oscar Gavaldà i Alex Castellanos, tots ells jugadors del Monterols.

Pel que fa al main draw o quadre final, compta amb la participació de jugadors de molt de nivel com Jordi Samper Montana, cap de sèrie número 1 i 251 del món, Yannik Reuter, cap de sèrie número 2 o Marc Giner, cap de sèrie número 4 i que ja va disputar la final de l’edició de l’any passat del torneig. Albert Freixas (Monterols), Eduard Esteve i Albert Roglan són els jugadors d’àmbit local que participen el quadre final.