En les semifinals en categoria individual del XIX Torneig Internacional de tennis Future Autolica Mercedes Benz d’avui al matí s’ha mostrat el bo i millor del tennis internacional.

 

La primera semifinal ha començat a les 12 del matí a la pista central del Club i l’han disputat Pol Toledo [4] contra Joao Menezes. El gironí s’ha imposat per 7/5 6/4 en un partit d’una hora i quaranta minuts on s’han vist cops espectaculars.

 

A continuación, Gian Marco Moroni s’ha enfrontat a Jordi Samper [3]. Moroni n’ha tingut prou amb dos sets per desfer-se de Samper per 6/3 6/2.

 

Així doncs, Pol Toledo i Gian Carlo Moroni es disputaran el títol de campió del Torneig Internacional de tennis ITF Future Autolica Mercedes Benz del Club Tennis Reus Monterols en una final vibrant que tindrà lloc diumenge 25 de març a les 11.30 h

 

A les 14.00 h, preveient que demà han anunciat pluges durant tot el dia, s’ha avançat la final en categoria de dobles, que estava prevista per les 17 h i ha enfrontat a la parella cap de sèrie número 1, Javier Barranco i Raul Brancaccio contra la parella número 3, Jaume Pla Malafeito i Alexander Zhurbin.

 

Pla i Zhurbin han guanyat per 4/6 7/6(5) 13-11 i han alçat el trofeu de campions de la categoria de dobles del Torneig Internacional ITF Future Autolica Mercedes-Benz que otorgar 15.000 dolars en premis i que s’ha estat disputant des del passat 16 de març a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.