Després d’una jornada del millor tennis internacional viscuda a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, el torneig ITF Future Autolica Mercedes-Benz encarrila la seva recta final. Aquest torneig que destaca per la seva qualitat d’internacional, reparteix més de 15.000 dolars en premis entre els seus finalistes.

 

La jornada d’avui ha destacat per la sorpresa que han donat Gian Carlo Moroni i Joao Menezes després de derrotar als caps de sèrie número 1 i 2 respectivament. Moroni ha guanyat a Lukas Rosol [1] per un contundent 6-3 6-1 i Menezes s’ha imposat a Eduard Esteve [2] per 6-2 2-6 6-4.

 

En la resta de partits de quarts de final, Pol Toledo ha guanyat a Javier Barranco per 3-6 6-1 6-3 i Jordi Samper ha guanyat a Raul Brancaccio per 6-3 6-4.

 

Demà a partir de les 12 h es jugaran les semifinals del torneig degut a la previsió de pluja que hi ha per dissabte.

 

En els partits de dobles, la parella formada per J. Pla Malafeito i A. Zhurbin han guanyat a Eduard Esteve i Pol Toledo per 3-6 6-1 10-5 i ja estan a la final, on jugaran contra J.Barranco i R.Brancaccio que avui s’han imposat a S.Barranco i C.Batlle per 6-3 6-0.

 

La final del quadre de dobles es jugarà divendres 23 a les 14h 

 

S’espera un gran nombre d’afluència de públic que vindrà a veure tennis d’una excel·lent qualitat. El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.