Gran jornada tenística la que es va viure el passat dissabte 5 de febrer a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols coincidint amb les finals del Barcelona Open Banc Sabadell Sub 14.

Indira Delgado va guanyar després de superar en un duel molt igualat Alèxia Garrido per 3-6, 7-6(2), 10-8. i Adrià Velázquez va derrotar Guillem Davasse, jugador de l’escola de tennis del Monterols, per 6-3, 6-4.

Coincidint amb les finals del Sub14, el Monterols va viure una jornada festiva amb els Godó Family Days que va comptar també amb la presència de Marc López, tennista especialista en dobles que ha estat campió dels Jocs Olímpics de Rio 2016, Roland Garros i del Barcelona Open Banc Sabadell, entre d’altres i entrenador de Rafa Nadal.

Més de 250 nens i nenes de la província de Tarragona van poder gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb Marc López i van aprendre amb els seus consells. Durant tot el matí es van celebrar activitats familiars amb Goody, la mascota del torneig, i es van sortejar entrades per presenciar en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

 

Galeria d’imatges