Gran tarda de club en la trobada de minitennis d’aquest passat dissabte.

Després de dues edicions sense poder dur a terme aquesta activitat a causa de la pandèmia  hi havia moltes ganes per part de tothom i això va provocar que la trobada fos un èxit.

Vora uns 90 participants provinents una part de clubs: C.T. Tarragona, C.T. Montblanc, C.T. Riudoms, Golf Costa Daurada i sobretot de la nostra escola de tennis.

 El dia ventós, però assolellat ha acompanyat.

 Hem comptat amb la col·laboració de 30 voluntaris (alumnes infantils i cadets de l’escola de tennis del club i de competició).

L’estampa de les pistes feia molt de goig perquè tots els monitors anaven amb la camiseta blanca i tots els alumnes portaven la samarreta color gris de la trobada que se’ls hi va donar en arribar.

Els alumnes de 8,9 i 10 anys han jugat en pista de ¾ i pista sencera, deixant la competició de minitennis pels alumnes de 6 i 7 anys.

El berenar servit per Forn Sistaré fenomenal ens va servir per recuperar forces.

La segona part de la trobada  es va celebrar un concurs de dianes amb premis diversos pels encertants (canalleres, sobregrips, antivibradors, clauers, motxilles, etc.).

En acabar, vam reunir tots els nens/es a la pista 16 on se’ls va fer entrega d’una medalla commemorativa i vam fer una foto final de grup.

Vàrem acomiadar la trobada amb el sorteig d’uns  auriculars Bluetooth Sony  pels nens/es i una neteja -blanquejador dental pels pares, gentilesa del nostre patrocinador de l’escola “Clínica dental Alba”.

En resum, podem dir que va ser una gran jornada de tennis on tothom va gaudir, monitors, voluntaris, nens/es i els pares. Voldria agrair la feina del personal de manteniment del club que va fer una acurada feina per posar-ho tot a punt.

Gràcies

 

Galeria d’imatges