Aquest passat dissabte 16 de maig, els equips de supertennis 2 A i B del Club Tennis Reus Monterols es van enfrontar amb els respectius equips A i B del Club Tennis Tarragona en una gran jornada tenística.

Es va acordar amb els entrenadors del Tennis Tarragona, portar més nens dels que marca el reglament així es va poder donar cabuda a que juguéssin més nens de cada club. En total van participar 12 nens de cada equip que van jugar en 8 pistes i es van realizar una batería de partits a 15 punts, primer en format individual i després de dobles.

Va ser com una mena de competició amistosa que corrobora la bona rel·lació que hi ha entre els dos clubs. Els resultats van pasar a segon terme i el que importava es que els nostres pre-benjamins competíssin passant-s’ho bé jugant a tennis.

Els nostre contingent el van formar: Blanca Llamas, Lucia Sanchez, Emili Motlló, Biel Téllez, Irene Fernandez, Carla Prats, Carlota Pamies, Lucio Arozamena, Guillermo Dominguez, Adrià Linares, David Montes i Arnau Escrivà. Cal destacar també la col·laboració d’alguns pares a l’hora d’ajudar a conduïr els partits, així es va portar tot més controlat. Gracies pares.