Aquest passat dissabte l’escola de tennis va organitzar amb molt d’èxit, l’activitat anomenada DIA DE L’AMIC. Una jornada on els alumnes de la nostra escola de tennis poden portar amics de l’escola a passar tota una jornada matinal al nostre club fent tota una sèrie d’activitats (minitennis, tennis, pàdel,  futbol, i ball de zumba).

En total hi van prendre part prop d’uns 210 nens/es d’edats entre els 4 i  els 14 anys. A l’inici se’ls organitza per grups segons l’edat i amics, es distribueixen a cada una de les àreas funcionant per estacions. Durant l’activitat fa molt de goig veure tanta quantitat de nens/es fent esport. Al final, els alumnes i amics se’ls dona un refrigeri, aquarius més bossa d’aperitiu gentilesa de l’amic Alfonso Martínez (empresa COMAR) i recullen un fulletó del club on hi figuren les diferents ofertes de campus que es proposen per l’estiu.

Aquest èxit no hauria estat possible sense la col·laboració monitors: Sara Palacios, Marga Jové, Joel Montaña, Sergi Roviralta, Marc Montoya, Adan Parés, Nil Vidal, els 3 preparadors físics (Ruben, Pol i Javier) i els monitors de pàdel (Juan-Fa i Laura).

També agraïm a l’equip de manteniment del club per la seva dedicació i interès perquè tot sortís bé, així com a la Noelia de recepció pel seu compromís en l’organització.

Moltes gràcies a tots.

 

Galeria d’imatges