Vora uns 100 participants provinents una part de clubs (9 CT Tarragona, 16 Sant Salvador, 4 Nàstic, 11 del Esplai Constantí, 4 del Tennis Salou i la resta nostres). El dia solejat ha acompanyat, hem comptat amb la col.laboració de 25 voluntaris (alumnes infantils i cadets de l’escola de tennis del club i de competició).

L’estampa de les pistes feia molt de goig doncs tots els monitors anaven amb la camiseta blanca i tots els alumnes portaven la samarreta color groc de la trobada que se’ls va donar al pagar la inscripció.

Hem mantingut el format de la trobada del any anterior de la trobada, els alumnes de 8,9 i 10 anys han jugat en pista de ¾ i pista sencera, (cada pista de tennis l’hem partid amb dos parts amb una ratlla central ), deixant la competició de minitennis tant sols pels alumnes de 6 i 7 anys.

El berenar servit per Forn Sistaré fenomenal ens va servir per recuperar forçes.

La segona part de la trobada com ja es tradicional en les darreres edicions és més lúdica a base de fer punteria a dianes amb premis diversos pels acertants (canalleres, sobre-grips, antivibradors, clauers, bolis, etc,,,).

En acabar, vam reunir tots els nens/es a la pista 16 on se’ls va fer entrega d’una medalla conmemorativa i vam fer una foto final de grup.

Varem despedir la trobada amb el sorteig d’una càmera fotogràfica go-pro pels nens/es i un rentat-blanquejador dental gentilesa del nostre sponsor de l’escola Clínica Dental Alba.

En resum, podem dir que va ser una gran jornada de tennis on tothom va gaudir, monitors, voluntaris, nens/es i els pares. Voldria agraïr la feina del personal de manteniment del club que va fer una acurada feina per posar-ho tot a punt.

 

Galeria d’imatges