Aquest passat dissabte el nostre equip cadet femení B va assolir una victoria molt meritòria a domicili contra el CT Salou i més si tenim en compte que van haver de regalar el punt número 2 per indisposició de la Maria Capdevila.

La Nerea va liderar l’equip com a número 1. Va haver de jugar el seu millor tennis per tombar en un partit de dues hores de durada a la seva rival, una noia molt sòlida que no regalava cap punt i no va ser fins el final de partit que el cansament li va passar factura ja que la Nerea l’havia fet córrer molt. Nerea Rodríguez C. “persistent” 6/7 6/4 10/6.

Maria Capdevila “indisposta” W.O. en contra.  El punt número 3 el va disputar la Lucía, que s’estrenava amb l’equip i que va sorprendre a tots amb un joc sòlid i directe mostrant un saber fer molt clar. No va ser fins al 5 a 2 a favor del segon set que el seu joc va mostrar certes febleses i la rival ho va aprofitar per fer un parcial de 4 a 0. Però la Lucía va saber reaccionar i després d’igualar a 6, va guanyar el tie-break. Lucia Jiménez “debutant” 6/0 7/6.

En el punt de dobles La Nerea i la Lucía no van tenir problemes per guanyar en part perquè l’equip rival va utilizar a dos jugadores novelles.  Cal destacar que l’enfrontament va comptar amb un quart punt de individual amistós que va disputar la Noemí Rodríguez C.  Ho va fer molt bé, va jugar un set amb una jugadora i un segon set amb una altre, el resultat aconseguit era el de menys va jugar amb il.lusió i molt compromesa; era el primer cop que jugaba competició per equips. Felicitats a tot l’equip.

 

Galeria d’imatges