El nostre equip aleví masculi B va aconseguir una gran victoria enfront el sempre tot poderòs C.T. La Salut de Barcelona en l’eliminatòria corresponent als quarts de final de la fase final de la 2ª divisió de la Lliga Catalana.

No va caldre jugar el partit de dobles degut a que els nostres jugadors es van imposar en tres dels quatre individuals, i de quina manera. Tots tres partits es van resoldre en el supertiebreak de desempat del tercer set. Els nostres alevins tenien moltes ganes de guanyar i van jugar amb molta confiança, creient en cada moment en les seves posibilitats tot i tenir davant jugadors amb molt de tennis.

Així doncs en el primer partit el Roger Pamies va fer un colosal partit, sobretot després de perdre en el primer set per 6/3, en el segon set va treure un tennis molt sòlid, ple de cops d’atac, i defensant-se amb criteri es va posar per davant 4 a 1 i aquest avantatge el va saber administrar fins fer-se amb el set malgrat les reaccions del jugador rival. El supertiebreak de desempat no va tenir història, el Roger plè de moral per haver aconseguit jugar tant bé en el segon set es va posar davant 8 a 2 i va acabar guanyant per 10 a 5.

Per guanyar partits hi ha vegades que no ni ha prou en jugar bé, sinò que també s’ha de tenir ganes de guanyar i aquesta va ser la principal arma del Roger.

El Marc Martínez s’està convertint en un valor segur, compta els partits amb l’equip per victòries, partit rere partit demostra que és un gran competidor i jugador d’equip. La història del seu partit va ser semblant a la del Roger, que després de perdre el primer set per 6/3 no es va desmoralitzar i va aprofitar l’escletxa que el jugador rival li va servir, i amb un joc ple de talent, amb molta dosis de qualitat va anant de menys a més i va aconseguir descomposar al jugador rival i va guanyar per 6/1. La bofetada va ser tant rotunda que el jugador del CT La Salut ja no va aixecar més el cap i el supertiebreak de desempat del tercer set va ser un passeig pel Marc.

Si el partits del Roger i del Marc ens van emocionar, no vegeu com ens va posar a tots el partit del Nacho Rojas. El millor encara havia d’arribar, ja que el seu  partit va ser el que va acabar més tard i per tant decidia l’eliminatoria. Aquí la història va ser al revés doncs el Nacho es va imposar en el primer set jugant molt sòlid, com sempre aprofitant les errades del rival. En el segon set no és que el Nacho baixés el seu rendiment, sino que va ser perque el jugador del Club Tennis La Salut va saber reaccionar i amb un joc més de contenció va sorpendre al Nacho i el va superar per 6/4. Aquí és on ens treiem el barret davant del Nacho doncs va haver d’afrontar el supertiebreak del tercer set amb la moral i confiança tocada després de veure’s superat en el set anterior.

Tot apuntaba que l’altre jugador es faria amb la victòria ja que estava jugant molt bé i afrontava el desempat amb la moral pel núvols i així durant tot el tiebreak, en Nacho va anar a remolc sempre amb el marcador en contra havent de fer mini-remuntades d’aquesta manera es va arribar amb el marcador de 9 a 6 a favor del rival. Tres boles de partit en contra, desde la grada li vam cridar “Nacho, creiem amb tú”, i no se sap d’on va treure tanta sang freda per jugar els següents 5 punts sense cometre cap errada i acabar imposant-se per 11 a 9.

El quart punt el va jugar el Guillem Folch, que tot i la il·lusió i esforç no va poder fer res davant un rival superior amb més ofici. Es va posar de manifest que al Guillem encara li falta fer més partits per poder veure realment fins on arriba el seu tennis. El resultat de 6/0 i 6/3 així ho demostra, a mesura que va anar avançant el partit es va anar treient la timidesa i l’excès de respecte al contrari i va poder acabar jugant el partit de forma més còmode.