Benvolguts socis i benvolgudes sòcies, 

Les novetats anunciades pel PROCICAT que afecten el Club i que entraran en vigor a partir del dilluns dia 8 de març són les següents:

 

Obertura de vestuaris

Encara que es demana que se’n faci el menys ús possible, per tant des del  Club us demanem que s’estigui el menys temps possible en el vestuari i es porti la mascareta en tot moment excepte en el moment de la dutxa, així com fer cas dels aforaments permesos.

 

Servei de Bar/Restaurant

El servei de Bar /Restaurant s’oferirà  en horari ininterromput des de les 9 del matí i fins a les 17 h.

 

Competicions Esportives

Ja estan permeses les Competicions esportives per a majors de 16 anys i per tant iniciarem els tornejos que teníem preparats  per a sèniors com és la Lliga dels Reptes de Pàdel i els campionats socials sènior de tennis, entre d’altres.

 

Fitness Center

Pel que fa al Fitness, mantenim l’oferta actual amb moltes classes a l’aire lliure i es mantenen les classes virtuals a  l’interior, a més dels espais de sala de fitness i pes lliure. Recordem que en els espais interiors és obligatori l’ús de la mascareta.

 

Estem segurs que d’ara endavant anirem millorant fins a no tenir més restriccions i poder gaudir del Club en la seva plenitud ben aviat. Per això us demanem que continuem entre tots a seguir les mesures de seguretat, com neteja de mans, distància, mascareta i desinfecció dels materials i espais que es comparteixen.

 

Salut per tots i totes