A Augusta Car-Hyundai Reus no es volen perdre l’oportunitat de partocinar el Torneig Bronze de pàdel que organitza el Club Tennis Reus Monterols i que durà per nom Torneig Bronze Hyundai Reus.

Què és un Torneig Bronze? Es tracta de cadascuna de les proves que formen part del també anomenat Circuit Bronze, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel (FCP). Aquestes proves no funcionen a mode de lliga sinó que cada jugador participa de manera independent en aquells tornejos que vulgui. Això sí, els Tornejos Bronze són puntuables i s’ha d’estar federat per poder-hi participar. Per tant, com més proves es disputin i millors resultats s’obtinguin, els jugadors més ràpid escalaran en el rànquing de la FCP.

El Torneig Bronze Hyundai Reus es disputarà a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, dels diumenges 9 a 16 d’octubre. Les inscripcions s’han de fer al web de la FCP i tenen un cost de 12€, que inclouen un pack de benvinguda pels participants. Si us voleu apuntar, teniu temps fins divendres 7 d’octubre a les 10h.

Teniu una setmana de pàdel del bo al costat de casa. Tant si voleu competir com només anar a mirar, és una ocasió que no podeu deixar escapar. Nosaltres també hi serem!

Si voleu més informació, entreu al web del Club Tennis Reus Monterols o al de la Federació Catalana de Pàdel.