Dissabte 15 de febrer a les 15:00 h, a les instal.lacions del Club de Tennis Reus Monterols es va disputar la primera ronda dels jocs esportius on hi van participar 92 nens i nenes de categories pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil.

Aquests nens i nenes que hi participen representen al seu Club de tennis o a la seva escola. Dels 92 nens apuntats van assisitir al Club Tennis Reus Monterols 86 nens en total. Allà van poder disfrutar d’una jornada molt bona, ja que el dia ens va acompanyar.

Els més petits fan fer partides de mini tennis tant a nivell individual com en dobles, els benjamins van jugar a 3/4 de pista, i finalment els alevins i infantils en pista sencera.

Van venir nens representant el seu club com el Reus Deportiu, el Reus Ploms, el Riudoms o el nostre club, i també com a escola com Guillem Fortuny, Prades 02, PME Hospitalet.

Durant tres hores i mitja els nens van disfrutar del esport del tennis. La segona ronda serà el 08/03/14 al Reus Deportiu i la tercera el 30/03/14 al Reus Ploms.