Important victòria els nostres alevins “B” aquest passat dissabte que així consoliden la primera posició virtual de la classificació a falta de poques jornades ja pel final de la primera fase de la competició i al mateix temps s’han assegurat la classificació per disputar la segona fase al mes de maig.

L’equip va estar integrat per Marc Valls (6/3 6/2). Després d’un inici de partit igualat es va deixar anar i en va tenir prou en entrar un xic en calor per plasmar millor joc que el seu rival.

Max Linkert (6/1 6/1), conscient d’un millor nivell de joc que el seu rival, hi va haver cops que va arriscar, provant cops demolidors,  a vegades sortien a vegades no, en aquest segon cas, si veia que el rival se li apropava en el marcador, tornava a marcar distàncies fent un joc més de control.

Martí Valls (4/6 5/4), el Martí es va trobar amb un partit molt igualat que necessitava de tota la concentració i ofici, així ho confirma el resultat fins el moment de la lesió d’esquinç de turmell que va patir quan anava pel davant en el marcador del segon set. Després de perdre el primer set, va continuar creient en la victòria i va aconseguir en el segon sempre anar pel davant fins el moment fatal que després de realitzar un salt per tornar la pilota va posar malament el peu i es va fer un esquinç de turmell; el dolor era tal que no va poder continuar i va donar la ma al contrari.

El punt quart ens el vam adjudicar directament  ja que el Montblanc es va presentar amb només 3 jugadors.  El punt de dobles (acordat a un sol set) el van jugar el Marc i el Max, on cal remarcar la remuntada després començar  perdent 3 a 1; aleshores van fer un parcial de 5 a 0 al seu favor per acabar guanyant  per 6/3; bon dobles de la nostra parella que en tot moment s’animaven mútuament. Felicitats.