Avui dilluns s’ha disputat la segona ronda del quadre individual de fase prèvia del torneig internacional que es disputa aquesta setmana al Monterols. Demà dimecres a primera hora, els 16 jugadors es disputaran les 8 places d’accés per al quadre final del torneig i es començaran a jugar els primers partits del quadre de dobles.

 

Cal destacar que el cap de sèrie 1 del quadre de prèvia, Axel Garcian, ha perdut contra Vicente Oliver per 6/0, 3/6, 10-7 i que s’enfrontarà a Anthony Genov demà a partir de les 9.30 h.

 

A la tarda es començaran a jugar a els partits de dobles, i continuarà la primera ronda del quadre principal en la que hi podrem veure al jugador del Monterols, Jordi Garcia Mestre, que forma parella amb Pol Amorós Ramos.

 

El Club convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment. Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.