En les semifinals en categoria individual del XVIII Torneig Internacional de tennis Future Autolica Mercedes-Benz d’avui al matí s’ha mostrat el bo i millor del tennis internacional.

La primera semifinal ha començat a les 10 del matí a la pista central del Club i l’han disputat el rus Alexander Zhurbin contra Javier Martí. L’espanyol s’ha imposat fàcilment per un contundent 6/1 6/2 en un partit ràpid que no ha arribat a una hora de joc.

A continuació Ivan Gakhov (8) s’ha enfrontat a Pedro Cachin. Gakhov ha començat molt fort guanyant el primer set per 6/2, però l’argentí ha sapigut plantar-li cara i s’ha imposat en el segon set per 2/6. El tercer set ha estat molt disputat i ha acabat amb un resultat de 7/5 a favor de Gakhov, que s’ha classificat per jugar la final.

Així doncs, Javier Marti i Ivan Gakhov es disputaran el títol de campió del Torneig Internacional de tennis ITF Future Autolica Mercedes Benz del Club Tennis Reus Monterols.

Demà el Club s’omplirà d’aficionats per veure la gran final de la categoria individual que es celebrarà a les 11:30h a la pista central entre aquests dos tennistes que han disputat un torneig de molta qualitat tennística i en el que s’han vist partits espectaculars. Aquesta partit serà el punt i final del XVIII edició del torneig que es va iniciar el passat 17 de març i que reparteix més de 15.000 dolars en premis.

El Club Tennis Reus Monterols convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.