Avui, diumenge 26 de març, s’ha celebrat la gran final del Torneig Internacional de Tennis ITF Future Autolica Mercedes-Benz 2017 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Després de 10 dies de partits entre tennistes internacionals que buscaven anar-se classificant per obtenir la primera plaça, s’ha acabat imposant l’espanyol Javier Martí.

Martí ha demostrat el seu gran nivell de joc imposant-se a Ivan Gakhov, cap de sèrie número 8, per 6-3 6-4 en un partit molt disputat i de molta qualitat.

El partit que s’ha celebrat a la pista central del Club Tennis Reus Monterols ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que es celebra aquest any a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor Jordi Compte, ha destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició i la bona feina realitzada pel grup de manteniment del Club ja que s’ha pogut celebrar el campionat sense cap incidència.

 

Galeria d’imatges