En les semifinals en categoria individual del Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz d’avui al matí s’ha mostrat el bo i millor del tennis internacional.

 

La primera semifinal ha començat a les 10 del matí a la pista central del Club i l’han disputat el brasiler Rafael Matos contra Johan Nikles. Els suïs Nikles s’ha imposat per 2-6 7-5 6-0 en un partit que ha durat gairebé dues hores i trenta minuts.

 

A continuació Eduard Esteve s’ha enfrontat a Hugo Gaston. Esteve ha començat molt fort guanyat el primer set per 6/3 i ha rematat el partit en el segon set, imposant-se per 6-1 que l’ha classificat per jugar la final.

 

Així doncs, Johan Nikles i Eduard Esteve es disputaran el títol de campió del Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz del Club Tennis Reus Monterols.

 

Demà el Club Tennis Reus Monterols s’omplirà d’aficionats per veure la gran final de la categoria individual que es celebrarà a les 11:30h a la pista central entre aquests dos tennistes que han disputat un torneig de molta qualitat tennística i en el que s’han vist partits espectaculars. Aquesta partit serà el punt i final del torneig que es va iniciar el passat 8 d’abril i que reparteix més de 15.000 dolars en premis.

 

El Club Tennis Reus Monterols convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.