En les semifinals en categoria individual del XVII Torneig Internacional de tennis Autolica Mercedes Benz Future 2016 d’avui al matí s’ha mostrat el bo i millor del tennis internacional. El primer enfrontament entre el xilè Bastian Malla i l’espanyol Jaume Pla Malafeito ha acabat amb victòria del xilè per 7-6 (5) 6-2.

En el segon enfrontament entre Jordi Samper (1) i Marc Giner (4), s’ha imposat el número 1 del quadre, Samper, que ha guanyat per 6-3 6-3 a Giner. Així doncs, el cap de sèrie del torneig buscarà, demà diumenge, vèncer al xilè i demostrar perquè és el principal favorit per emportar-se el títol de campió del Torneig Internacional Beep-Autolica Mercedes Benz Future 2016 del Club Tennis Reus Monterols.

Demà el Club Tennis Reus Monterols s’omplirà d’aficionats per veure la gran final de la categoria individual que es celebrarà a les 11:30h a la pista central entre aquests dos tennistes que han disputat un torneig de molta qualitat tenistica i en el que s’han vist partits espectaculars. Aquesta partit serà el punt i final del XVII Torneig Internacional de tennis Autolica Mercedes-Benz 2016 que es va iniciar el passat 8 d’abril de 2016 i que reparteix més de 10.000 dolars en premis.

El Club Tennis Reus Monterols convida a tots als aficionats d’aquest esport que s’hi vulguin apropar per gaudir d’aquest gran esdeveniment.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.