Diumenge 10 d’abril a les 09:00 h al C.T. REUS DEPORTIU i en pistes de terra batuda en un dia esplèndid de temperatura, es va jugar la tercera jornada dels Jocs Escolars de la Fase Comarcal, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp.

En aquesta jornada, pujaven al pòdium els tres primers de cada categoria amb la seva corresponent medalla.

I així va ser la classificació de la Fase Comarcal per els jugadors que van representar al Reus Monterols:

En categoria Benjamí van quedar en segona posició, guanyant la medalla de argent Miquel Hierro i Marc Càceres.

En categoria Aleví van pujar al pòdium en tercera posició Carles Gutiérrez i Tristan Arnuelos, en segona posició van quedar Ruben Garcia Berbel, Pau Torres i Joan F. Molero, i finalment en primera posició van guanyar la medalla d’or Nacho Rojas i Joan Olesti.

En categoria Infantil van pujar al pòdium en segona posició i guanyant la medalla d’argent Joan Gómez i Jordi Rull i en primera posició i amb medalla d’or Pablo Rojas, Izan València i Alex Juarez.

I per acabar en categoria Cadet van pujar al pòdium en tercera posició Alex Ventura, Gerard Serra i Kevin Gallissà i en primera posició i amb medalla d’or va ser per Eduard Plà i Eudald Giné.

En proper 25 d’abril en les instal.lacions del Reus Deportiu es jugarà la Fase Territorial, que jugaran els dos primers classificats de cada categoria.

Felicitar a tots els jugadors per el vostre comportament durant les tres jornades.