Aquest passat diumenge es va disputar la  jornada de la Lliga de Supertennis d’aquest curs a les nostres instal·lacions. És una competició per equips de clubs de les nostres comarques que consta d’un calendari amb vàries jornades i que va dirigida a jugadors/es prebenjamins/es. Els clubs que hi van participar varen ser: Reus Monterols, Tennis Tarragona, CEE Constantí i C.T. El Catllar.

El nostre equip es va enfrontar en primer torn amb el Tennis Catllar on els enfrontaments van estar molt ajustats i en segona ronda contra el Tennis Tarragona, on els nostres jugadors novells van sucumbir davant els jugadors més experimentats del Tennis Tarragona. L’equip va estar format per: Martí Buira, Quim Buira, Leonor Toscheva, Roger Piqué, Kai Gili, Ernest Vallès, Izan Navas i Biel Balsells. Tots ells van gaudir d’un matí de tennis competint amb molta entrega e il·lusió, cosa que els hi anirà bé per anar agafant experiència.

Gràcies a la FCTFran Medina, C.T.Reus Monterols i totes les Escoles de Club participants, així com entrenadors/es, jugadors/es, pares i mares. Exemplar comportament de tothom i impecable organització!

Enhorabona a tots/es!