L’equip de pre-benjamins del Club Tennis Reus Monterols, format per Mariami Nadirachvilly, Eduard Rodríguez, Martí Valls i Xavi Almolda, va fer un bon enfrontament contra el Club de Tennis Nàstic, enduent-se la victoria amb un resultat final de 4 a 2.

D’una banda, la Mariami, jugant amb molta il·lusió i força, es va imposar amb facilitat al seu rival i el Martí va tenir un xoc molt igualat: després de guanyar el primer set amb un ajustat 15/14 se li va escapar el segon per 9/15.

D’altra banda, l’Eduard no va poder fer res devant d’un rival molt sòlid i més experimentat i el Xavi ens va meravellar a tots amb el seu joc simpàtic i agresiu i va triunfar amb un doble 15/10.

En els dos partits de dobles els nostres jugadors ho van fer millor, posant de manifest una bona compenetració amb la parella i van aconseguir guanyar els dos enfrontaments.

Els resultats, tot i guanyar, van ser el menys important. Es va viure una jornada molt profitosa executada amb entrega i esportivitat pels nostres jugadors.