El dissabte 7 d’octubre a partir de les 15:30 h, es jugava al Real Club de Polo de Barcelona la jornada final del torneig Mini Cup.

Per una banda, tres dels nostres equips jugaven la Fase de Consolació:

Van ser l’equip femení, nascut l’any 2007 format per Mariami Nadirashvilli, Blanca Llamas, Carlota Pàmies, Júlia Ciruelos i Suarine Garcia.

L’equip masculí nascut l’any 2008 format per, Adrià Linares, Biel Martí, Emili Motlló, Arnau Escrivà, Biel Tellez i Eduard Rodriguez.

L’equip femení nascut l’any 2009 format per, Laura Ciumeti, Alexia Arnuelos, Salma Balfour, Marta Català, Ivet Balagué i Aina Porta.

Per altra banda, l’equip masculí nascut l’any 2009, format per Roger Alesson, Xevi Almolda, Alejandro Ortega, Arnau Balagué i Martí Valls, jugaven la Fase Final contra el C.T Girona, C.T Barcelona, C.T Barcino i contra el C.T Tarragona, els nostres jugadors es van quedar a les portes per molt poc de pujar a pódium, vam quedar en quarta posició.

En acabar, es va fer una desfilada a la pista central on es veien tots els clubs participants de tota Catalunya, van donar medalles a tots els nens que van participar i van pujar al pódium els tres primers classificats de cada any.

Felicitar als nostres jugadors per la seva aptitud dins la pista i a continuar treballant con fins ara.

 

Galeria d’imatges