Diumenge 25 de novembre es van celebrar les finals del últim Head Promeses de la temporada, a les instal.lacions del Reus Deportiu.

Cinc dels nostres jugadors van disputar les finals els diumenge, en diferentes categories.

En aleví masculí, el nostre jugador Mauro Cuesta, es va proclamar campió de la seva categoría al superar sense dificultats al jugador Andorrà Roger Trilla, per 6/1 6/2, on es va poder veure un Mauro molt concentrat durant tot el partit i molt segur.

En categoría Aleví Femení, la nostra representant Mónica Prieto, tot i començar en bon peu, no va poder superar a la seva rival del C.T Tarragona Xantal SantaMaria, resultat final per la jugadora del Tarragona 5/7 3/6.

En categoría Infantil Femení , la jugadora del Reus Monterols Nerea Rodriguez Crisol, es va trovar a una jugadora de fora de Catalunya Luana Inacio Riveiro, tot i donar la talla la jugadora del Reus Monterols durant el primer set, no va poder seguir el ritme precipitant-se molt al segon set, resultat final per la jugadora de Burgos, 4/6 0/6.

I per acabar en categoría Junior Masculí i Femení, els nostres jugadors Gerard Wilson i Sandra Pérez no van tenir cap mena de complicacions per proclamar-se campions en la seva categoría, Wilson va guanyar cómodament a Pol Laosa per 6/2 6/2, i la Sandra va superar a la jugadora del C.T Montblanch Blanca Pagés per 6/3 6/3.

 

Galeria d’imatges