Aquest cap de setmana es va disputar l’eliminatòria de la Lliga Catalana de tennis en la categoria júnior masculí. L’equip del Monterols va perdre per 2 a 3 contra el CT Lloret.

Derrota inesperada del nostre equip junior B davant la visita de l’equip A del tennis Lloret en la primera ronda de la fase final de la lliga catalana. El nostre equip va estar format per Marc Montoya, Gabriel Martín, Daniel Rogach i Dídac Query. El Marc va caure davant un jugador amb més nivell, molt sòlid que cometia molt poques errades. La veritat és que ho tenia molt difícil, hagués hagut de jugar un gran tenis per tenir possibilitats.

El Gabriel va ser una pena, després d’un inici de partit molt fred 6/1 en contra, va anar de menys a més i va començar a entrar al partit al segon set igualadissim que finalment el rival es va emportar per 7/5, va ser el partit clau doncs hi habia posibilitats reals.

El Daniel i el Dídac van complir amb les espectatives i es van imposar als seus rivals no sense patir ja que el Dídac després d’un 6/0 al seu favor es va complicar el 2on set i sort del super tie-break de desempat del 3er set que se’l va treure endavant guanyant-lo ajustadament per 11 a 9. El Daniel per la seva banda es va imposar en dos sets 6/1 i 6/4 devant un rival que va anar de menys a més i va caldre estar ben atent i concentrat per tancar el partid en el segon set, el qual va ser molt igualat.

Ja en el partit decisiu dels dobles va marcar molt el jugador número 1 del tennis Lloret amb molt més ofici que la resta i vam caure per 6/3 6/1; en el primer set amb resultat de 3 a 3 semblava que la nostra parella formada pel Marc i el Daniel tenia posibilitats, però una devallada en el joc plena de masses errades van catapultar als nostres.

Va ser un cop molt dur per què tenim un equip Junior masculí B amb molt bon nivell i molt equilibrat que havia dipositat moltes esperances amb aquesta competició ja que recordem que aquest equip va quedar primer classificat en la primera fase de lligueta; però la veritat és que aquest dissabte l’equip no va fer una bona actuació i no va jugar com sap i en la fase final s’ha de jugar al 100%.