Avui, diumenge 19 d’abril, s’ha celebrat la gran final del Torneig Internacional de Tennis Beep – Autolica Mercedes Benz Future 2015 a la pista central de les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols.

Després de 10 dies de partits entre tennistes internacionals que buscaven anar-se classificant per obtenir la primera plaça, s’ha acabat imposant el polac Kamil Majchrzak.

Majchrzak ha demostrat el seu gran nivell de joc imposant-se a Marc Giner per 6-3 6-2 en un partit ràpid que ha durat poc més d’una hora.
El partit que s’ha celebrat al Club Tennis Reus Monterols ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que es celebra aquest any a la província.

El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor Jordi Compte Vila, ha destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició i la bona feina realitzada pel grup de manteniment del Club ja que s’ha pogut celebrar el campionat sense cap incidència.