Dissabte 15 de març a les 13:30 a les instal·lacions del Club es va jugar la sisena jornada del Campionat Comarcal contra el CN Reus Ploms. En aquesta ocasió, els tres partits es van jugar a la vegada a les pistes de terra batuda.

Representant Monterols, de número 1, Sara Palacios no va poder fer res contra la superioritat de la seva rival Miriam Latorre i va acabar perdent 6/0 6/1. De número 2, Núria Sariñena tot i tenir molta més técnica que la seva rival Yolanda Gimenez, va patir una miqueta durant el primer set, però va saber fer el seu joc i ser més segura dins la pista, fet que li va permetre guanyar 6/4 6/3. De número tres, la capitana de l’equip Marga Jové, tot i no començar gaire bé, no va tenir complicacions en guanyar a la seva rival Katarin Carrasco per un  6/3 6/0.

Amb l’el·liminatòria a favor 2-1 es va jugar el dobles per poder aconseguir el tercer i definitiu punt. Núria Sariñena i Marga Jové, jugaven contra Miriam Latorre i Yolanda Gimenez.
Les nostres representants van començar molt bé el dobles i van aprofitar les errades de les rivals en el primer set, però en el segon les coses van canviar, van començar a entrar més la bola i això les va repercutir molt, perdent el segon set. Així doncs es va haver de decidir en el super tie-break, on la Núria i la Marga es van posar les piles i van lluitar per aconseguir la victòria final, resultat final 6/1 5/7 10/3 que va donar la victòria al Monterols per 3-1.

Enhorabona noies!