Diumenge es va disputar la segona ronda del Campionat Comarcal en categoria Absolut Femení a les pistes del Club Tennis Reus Monterols i que va enfrontar a l’equip absolut femení del Club contra el C.N.Lleida a les 15.30 h.

En pista de terra batuda, de número u representant al Monterols, Núria Sariñena, no va poder fer res per superar a la seva rival Teresa Pladevall, perdent per 6/0 6/1, una jugadora molt complerta dins la pista. De dos, Anna Arnau, no va poder superar a Lorena Rovillón, una jugadora molt agressiva que va guanyar 6/2 6/1 a la nostra jugadora. De tres, Laia Arnau no va tenir cap mena de dificultad en guanyar el seu partit per 6/0 6/1.

Finalment el dobles, les germanes Arnau, essent la segona vegada que juguen juntes un partit de dobles, hem de dir que són unes jugadores que s’entenen molt bé, lluitant cada punt van fer un partit de dobles molt bonic i emocionant, van tenir pilota de partit en contra i en cap moment es van venir avall i van guanyar contra Rovillón-Cano, 6/2 6/7 13/11. Resultat final 2-2.