Després de deu anys sense tenir representació del nostre club en categoria absolut femení, les nostres jugadores el diumenge  9 de març van jugar la primera ronda en el campionat de Catalunya per equips.

Es va jugar a casa a les 10.00 h, contra el C.T.Vilanova, per sort va fer un dia fantàstic, i les nostres jugadores com sempre molt animades per jugar.

Representant al nostre club de número u, Gemma Fontgivell va jugar contra Susana Amela, un partit molt dur on la Gemma va fer tot el que va poder per aconseguir el segon set, però en el tercer i definitiu set el físic i la técnica de la jugadora del Vilanova va poder amb la nostra representant, resultat final 6/3 4/6 6/1.

De número dos Mercedes Moreno no va tenir dificultats per guanyar el seu partit, tot i que els punts eren molt llargs, però tàcticament va ser superior a la seva rival Aura Font, resultat final 6/1 6/3.

De tres la capitana Marga Jové jugava contra Louise Casablancas on va ser  superior i va guanyar per 6/2 6/3, tenint l’el·liminatòria al nostre favor per 2-1, faltava el quart partit individual, on la nostra representant Noe Valls, va patir una miqueta durant tot el partit, ja que l’altre jugadora Aurora Navarro, no donava cap punt per perdut i lluitava fins al final, però finalment la Noe tàcticament va ser més llesta que la rival, resultat final 7/6 6/4.

Per tant no va caldre anar a dobles, resultat final per el Reus Monterols 3-1.

Ara a per la segona ronda, enhorabona noies!!!!