Dissabte 15 de març a les 9:00 h al Club Tennis Reus Monterols, es van jugar els quarts de final del campionat de Catalunya en categoria absolut femení en quatre pistes de terra batuda, contra el C.T La Salut.

Representant el nostre Club de número 1, Mercedes Moreno no va poder superar a la jugadora de la Salut, Anna Pérez, que tenia un tennis molt complet i va fallar molts pocs punts avabant el partit amb un resultat final 6/2 6/3. De número 2, Anna Arnau va començar molt bé el partit contra Marta Martínez i en el primer set l’Anna la va guanyar per un clar 6/0 i en el segon set la jugadora de la Salut li va canviar el joc. Això va perjudicar a l’Anna, però finalment va ser més segura dins la pista que la seva rival, resultat final 6/0 7/5. De número 3, la capitana de l’equip Marga Jové, no va tenir cap problema en superar a Rosina Vinyes per un clar 6/1 6/0 i finalment de quatre Noe Valls no va poder fer res davant de una rival molt forta Berta Morata, resultat final 6/1 6/1.

Tenint l’el·liminatòria igualada a dos, es decidia qui passava a la semifinal en el dobles. Mercedes Moreno i Anna Arnau van jugar contra les dos jugadores més fortes de la Salut Anna Perez i Berta Morata, en el primer set no van poder fer res contra elles, ja que eren molt segures de fons de pista i a la volea, i en el segon set les nostres jugadores anaven per davant però no van saber aprofitar el petit avantatge i van cometre errades molt clares, resultat final 6/0 6/4 de la Salut. Així doncs, el CT La Salut va acabar guanyant per un resultat final de 2-3.

Amb aquesta derrota, l’equip del Monterols no ha pogut passar a semifinals del campionat.