Diumenge 12 d’abril a les 15.30, a les pistes de green set es va jugar l’eliminatòria corresponent a la Lliga Comarcal en categoria aleví femení, contra el CT Tarragona, en una tarda molt agradable de temperatura.

Representant al Club Tennis Reus Monterols, de número 1, Maria Dominguez va jugar contra la número 1 del Tennis Tarragona, Claudia Casas. Tot i començar el partit molt bé, guanyant els tres primers jocs per 3-0 amunt, a partir de llavors va començar a fallar i això ho va aprofitar la jugadora del Tarragona. Resulat final 3/6 2/6.

De dos, Coral López va jugar contra Begoña Guspi, on la Coral no va poder fer res per superar a la Begoña. Resultat final 1/6 1/6.

De tres, Maria Castellanos es va enfrontar a Irene Cebrian en un partit que va durar dues hores i mitja, on es van veure punts molt llargs i bonics, que finalment se’l va endur la nostra jugadora, resultat final 6/7 6/4 10/7.

Per acabar, es va jugar el dobles, Maria Dominguez i Coral López del Monterols contra Claudia Casas i Begoña Guspi, on no van poder fer res per superarles i van acabar perdent 2/6 1/6.

Resultat final de la jornada 1-3.

Un cop més cal felicitar el comportament de totes les jugadores dins la pista.