El passat dissabte 12 de desembre a les instal·lacions del Tennis Park es va jugar l’eliminatòria de la Lliga Catalana en la categoria aleví masculí. El Monterols no va poder emportar-se la victòria i el resultat va ser de 3 a 2 a favor del Tennis Park.

Com a número 1, Rubèn Garcia va perdre davant d’Alex Garcia López per 6/0 6/2, el nostre jugador no va poder fer gaire cosa, davant un bon rival.

Com a número 2, Roger Pàmies va perdre davant de Eloi Genebat López per 6/1 6/4. El jugador del Tennis Park va ser molt superior en el primer set, però en el segon el nostre jugador es va sentir mes còmode i va poder ficar-li una mica mes difícil al jugador del Tennis Park.

Com a número 3, Marc Ciruelos va guanyar davant de Alex Lamoga Cabrera per 6/2 2/6 10/7. En el primer set el nostre jugador va jugar molt superior al del Tennis Park, al segon set es va relaxar una mica però finalment va resoldre el partit amb molt bons punts.

Com a numero 4 Héctor Caceres va guanyar davant de Alexandre Lluesma per 6/3 6/1, el nostre jugador va ser molt superior on es va sentir molt còmode i va desenvolupar molt bon joc.

Finalment es va jugar el dobles on van jugar Rubèn Garcia i Roger Pàmies davant de Alex Garcia i Eloi Genebat, on els nostres jugadors van perdre per 6/4  6/4.