Aquest cap de setmana passat, l’equip absolut de tennis del Club va disputar el Campionat d’Espanya per Equips a les instal·lacions del Club de Tennis Àvila.

El dissabte, el nostre equip va jugar contra el Club de Tennis Fadura que era el segon favorit de la categoria. El Monterols va finalitzar els individuals perdent 4/2 i això va obligar a l’equip de Bilbao a resoldre l’eliminatòria als dobles, finalitzant l’eliminatòria 5/4 a favor del Fadura…

 

El diumenge, l’equip del Monterols va jugar la ronda per defensar la categoria contra l’equip local i cinquè cap de sèrie de la categoria, el Club de Tennis Àvila.

En aquesta eliminatoria es va produir un punt d’inflexió quan el Monterols anava perdent 3/2 als individuals i s’estava disputant el partit del nostre jugador Jacobo Moreno que perdia 6/7 0/4. Va ser aleshores quan al jugador del CT Àvila li van entrar rampes a la cama. Jacobo Moreno va poder remontar i va acabar guanyant 6/7 7/6. Al 3/0 del tercer set, el jugador del CT Àvila es va retirar.

Amb l’eliminatòria empatada a tres individuals, es va decidir tot als dobles. Quan s’havia guanyat un partit i perdut l’altre, quedava en joc l’últim dobles en el que hi jugaven Sergi Padilla i Albert Valls. Els jugadors del Monterols van aconseguir la victòria del partit per 6/3 6/4 i així es van emportar l’eliminatòria i aconseguir l’objectiu de mantenir la segona categoria.

Els jugadors de la gran èpica van ser els següents: Albert Freixas, Oscar Gavaldà, Jacobo Moreno, David Gimenez, Alex Casas, Albert Valls i Sergi Padilla.

Enhorabona a tots!