Aquest cap de setmana ha arrencat el Campionat Comarcal de Catalunya per equips en categoria Absolut Femení. Aquest cap de setmana, les nostres representants van jugar a les instal·lacions del club al C.T. Amposta.

Dissabte 15 de novembre a les 17:30 hores en una tarda molt agradable de temperatura i en la que no feia gens de vent, es va jugar a les pistes de green set del C.T. Amposta.

De número 1, representant al nostre club, Núria Sariñena, que jugava contra la jugadora del C.T Amposta Carla Piñero. En tot moment cal dir que la nostra jugadora va ser molt superior a la seva rival, resultat final 6/1 6/1.

De número dos, Anna Arnau, no va tenir cap mena de dificultat en guanyar el seu partit contra Pili Guinovart, una jugadora que tenia molts bons cops, però fallava molt ràpid el punt, on es va imposar per un clar 6/0 6/0.

De número tres, Sara Palacios, va tenir una miqueta de dificultats al començar el partit contra Miriam Ferra, on la jugadora de l’Amposta mostrava molta seguretat dins la pista, i tallava molt bé la bola, anava per davant en el primer set fins que van arribar al 5-5, aprofitant la Sara que començava a fallar la Miriam, la nostra jugadora va guanyar el primer set per 7/5 i en canvi, no va tenir cap problema en guanyar el segon per un clar 6/1, resultat final per la Sara, 7/5 6/1.

El dobles, les nostres jugadores Núria Sariñena i Anna Arnau jugaven contra Miriam Ferra i Pili Guinovart, on no van tenir un bon inici de partit, perdien 5-1, van començar a remuntar la Núria i l’Anna, fins arribar al 5-4, però no va ser suficient, perquè les jugadores del Amposta s’entenien molt bé dins la pista i en tot moment van fer el joc de sacar i pujar, demostrant molta seguretat a la volea, resultat final 6/4 6/4. Resultat final 1-3 a favor del Club Tennis Reus Monterols.